PREMIUM CONCEPTS | SALES PROMOTIONS

Briefing & overleg


In deze beginfase geeft u als klant aan wat uw wensen en eisen zijn en wat uw uiteindelijke doel is.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we direct bepalen wat voor u als klant de beste mogelijkheden zijn. Hebben we eventuele passende producten op voorraad? Of moet alles bedacht en uitgewerkt worden? Gelukkig heeft PREMIUM CONCEPTS een breed scala aan bestaande producten. Graag denken wij met u mee over nieuwe mogelijkheden passend bij uw bedrijf.

PREMIUM CONCEPTS | SALES PROMOTIONS

Concept ontwikkelingWij vertalen uw wensen en eisen naar een origineel ontwerp, dit doen we mede in overleg met de fabrikant, die overigens volledig conform de EU wet- en regelgeving produceert en levert.

Door gezamenlijk te sparren en te brainstormen komen we tot een blauwdruk van het concept. Welke doelgroep wilt u uiteindelijk bereiken en welke middelen gaan we hiervoor inzetten. Hoe zal het product er uiteindelijk uit komen te zien en wat zullen de verwachte kosten van het product zijn?

PREMIUM CONCEPTS | SALES PROMOTIONS

Realisatie prototype“Try before you buy”.. aan de hand van de briefing en conceptontwikkeling kunnen we een proef model of 3D print laten maken dat geproduceerd kan worden conform concept en budget..

De benodigde bestanden voor het produceren van het prototype worden aangeleverd en wij verzorgen de productie hiervan. Indien het prototype wordt goedgekeurd gaan we over tot het maken van definitieve monsters.

PREMIUM CONCEPTS | SALES PROMOTIONS

Meer informatie nodig, of direct contact ?

 
PREMIUM CONCEPTS | SALES PROMOTIONS

Productie & transport

Na goedkeuring van het prototype wordt het product op duurzame wijze en conform de Code of Conduct geproduceerd. Producties vinden veelal plaats in Europa en Zuidoost Azië.

Als de definitieve monsters goedgekeurd zijn starten we met het produceren en volgt altijd een pre-productie model dat als kwaliteitsnorm dient voor de gehele productie. Gedurende dit proces worden kwaliteitscontroles uitgevoerd door eigen mensen of door hierin gespecialiseerde instanties als SGS of Intertek

Uw product wordt via land, zee of lucht getransporteerd naar de afgesproken bestemming.

PREMIUM CONCEPTS | SALES PROMOTIONS

Levering eindproductAls uw product in Nederland arriveert zorgen onze partners voor de inklaring en afhandeling van douane formaliteiten zodat u totaal ontzorgt wordt.

Wij stemmen met u af waar de producten geleverd moeten worden en sluiten dit kort met onze transporteur om een en ander in goede banen te leiden.

PREMIUM CONCEPTS SALES PROMOTIONS …………. totale ontzorging!

PREMIUM CONCEPTS | SALES PROMOTIONS

Meer informatie nodig, of direct contact ?